Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
chute-sveta.cz uvařila 9. 9. 2015 09:50 Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
chute-sveta.cz uvařila 9. 9. 2015 09:50 Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Domácí klíčení krok za krokem: Stačí vám jen zavařovačka a držet se těchto rad, pak dopadne všechno na jedničku