Retro okénko: Pomazánkové máslo stávalo 5,50 Kčs, ochucené 6 Kčs, dnes už je pod tímto názvem neseženete
Vynikající utopenci s kečupem podle Pepy Nemravy: Nebojte se použít hořčici i ocet, správným svařením vznikne skvělá chuť
Burčák stojí jako loni, koupíte jej již od 90 Kč za litr. „Letošní ročník bude špičkový,“ říká vinař David Šťastný
mirca75 uvařila 30. 9. 2010 08:22 Vepřové kousky na tymiánu v červené omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mirca75 uvařila 30. 9. 2010 08:21 Vepřové kousky na tymiánu v červené omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mirca75 uvařila 30. 9. 2010 08:08 Vepřové kousky na tymiánu v červené omáčce 0 0 Zobrazit detail Vepřové nudličky na tymiánu .... Okomentovat
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu