Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
poslirecept uvařil 20. 5. 2025 06:31 Vepřové medailonky na zeleném pepři 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
poslirecept uvařil 20. 5. 2025 06:31 Vepřové medailonky na zeleném pepři 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
poslirecept uvařil 20. 5. 2025 06:31 Vepřové medailonky na zeleném pepři 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Někdo to rád ostré: Putování pálivé papriky napříč kontinenty. Pěstovali ji už Aztékové, dnes vsaďte na tu maďarskou