Skvělá houbová smaženice: Jaký tuk použít, čím houby dochutit i kdy přidat vajíčka, aby byl výsledek božský
Vyzkoušeli jsme netradiční lívance s párky. Vláčné uvnitř a křupavé na povrchu chutnají s hořčicí a kečupem skvěle
Jak připravit jablečný křen, který vydrží celou zimu a dodá říz uzenému i paštice? Snadný recept zvládne každý
Lenunka uvařila 9. 6. 2019 13:06 Vepřové "osso buco" na čínský způsob 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenunka uvařila 8. 6. 2019 21:04 Vepřové "osso buco" na čínský způsob 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenunka uvařila 8. 6. 2019 12:14 Vepřové "osso buco" na čínský způsob 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenunka uvařila 8. 6. 2019 12:14 Vepřové "osso buco" na čínský způsob 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bouřkový úplněk přinese zátěž organismu: Opatrně s některými jídly, radí astroložka, odnesla by to vaše játra i střeva
Jednoduché cottage buchty bez droždí a kynutí: Jsou hotové za chvilku a chutnají báječně s povidly i tvarohem