Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové "osso buco" na čínský způsob

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min

120 min (120 min příprava)

8. 6. 2019 14:14

Suroviny pro 3

3

Nutriční hodnoty

Energie13 388 kJ / 3 200 kcal
Bílkoviny178,31 g
Tuky250,99 g
Vláknina3,55 g
Cholesterol 1,50 g
Sodík 5,53 g
Sůl12,60 g
Sacharidy55,13 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Lenunka

9. 6. 2019 09:50

casino: to maso na salku musím zkusit:-), mám ráda masa na medu a tak, vůbec první recept, který jsem sem vložila, bylo medové kuřátko, je to hodně podobné, jen místo salka je med:-)
https://www.toprecepty.cz/recept/41723-medove-kura...

Lenunka

9. 6. 2019 09:15

magdalenka: děkuji:-), a určitě to půjde i s kolenem vcelku:-), případně by ho zvládl řezník při trošce dobré vůle i nasekat:-)
to osobuko je takto nakrájené na kousky:
https://nakup.itesco.cz/groceries/cs-CZ/products/2...

magdalenka

9. 6. 2019 08:27

Mam rada netradicne recepty, aj tento je krasny. To bravcove osso buco som nevidela. Dam kus kolena?

casino

9. 6. 2019 00:09

mika59:
Tady je původní, poněkud primitivní rcp, který si podle svého různě upravuji:-)
No, případným kuchtíkům doporučuji, aby preventivně stolovníkům Salko zamlčeli :-D
https://recepty.vareni.cz/maso-na-salku/

Tady nahoře jsou nějaké mé fotky níže zmíněné kolomazi :-8
https://www.google.com/search?q=maso+na+salku&tbm=...

mika59

8. 6. 2019 23:27

casino: Mohu ho někde dohledat?

casino

8. 6. 2019 23:10

mika59:
Ba ne, to není jenom světlem...:-)
Mám podobný rcp (Maso na Salku) a je to taky taková kolomaz :-D

Lenunka

8. 6. 2019 22:57

mika59: na druhé fotce je vidět lépe:-), vložila jsem tedy ještě jednu, zesvětlenou fotku, aby všichni viděli, že tam to maso fakt je :-D, ale má to být tmavé:-)

mika59

8. 6. 2019 22:49

Lenunka: To věřím, jen mi to přišlo tmavé, ale to bude asi světlem..maso ani není vidět..

Lenunka

8. 6. 2019 22:44

mika59: z té sojovky - psala jsem, že jsem dala tmavou, zkaramelizovaného medu a vypečených rajčat, ono se to vydusí až na takový skoro karamel, ale má to tak být, a s tou rýží to bylo opravdu výborné:-)

mika59

8. 6. 2019 22:35

Leni to je tak černé z té sojovky? nebo fotkou.? Pěkný recept..:yes: Určitě chutná skvěle..:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: osobuko recept vepřové koleno osobuko vepřové ossobuco koleno osobuko vepřové osobuko recept osobuko vepřové maso na čínský způsob vepřové koleno recept osobucco ossobuco recept vepřové koleno pečené osbucho osobuko maso recepty na ossobuco recept vepřové ossobuco vepřové ossobuco recepty vepřové osobuco recepty vepřová čína recept veprove koleno osobuko recept veprovy bucek na čínský způsob osobuko bumčo recepty buček

Suroviny: koleno vepřové, olej, cibule, karotka, zázvor sušený, česnek, badyán, skořice celá, vločky chilli, med, omáčka sojová, rajče loupané, pepř, ocet rýžový, solamyl

TopRecepty.cz

Vepřové "osso buco" na čínský způsob

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mxDA