Vynikající cuketové halušky: Odlehčená verze slovenské klasiky nejlépe chutná s brynzou a cuketu v ní ani nepoznáte
Malé retro bistro v Potštejně nabízí vlašák v rohlíku: O víkendu prodáme i 150 kusů denně, jde to na dračku, říká majitel
Nejzajímavější točené zmrzliny v Praze? Zmrzka jako borůvkový koláč s drobenkou nebo medový karamel nás nadchly!
Jikotka uvařila 6. 5. 2010 12:00 Vepřové plátky s krůtími játry a fazolkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
6 foto Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Kulajda jako od maminky: K dokonalé chuti nesmí chybět dostatek voňavých hub, hustá smetana a výrazný kopr