Vepřové plátky s krůtími játry a fazolkami

Jikotka Kuchařka: Jikotka

Vepřové maso 3 názory

Suroviny

vepřová kýta
krůtí játra
zelené fazolky
koření podle chuti
trochu šlehačky
cibule
sůl
olej
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vepřové nakrájíme na plátky, naklepeme, mírně osolíme, posypeme kořením (oregano, drákulova smrt), necháme asi půl hodiny odležet. Na pánvi necháme zesklovatět cibuli nakrájenou na proužky, přidáme postupně zelené fazolky, vepřové maso a nakonec játra.

  2. Všechno orestujeme a potom necháme pod poklicí dusit asi 20 minut. Přilijeme podle chuti šlehačku a necháme chvíli provařit.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 244 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřové plátky s krůtími játry a fazolkami

Tématické fráze: játra s fazolkami fazole s játry krutí jatra na divoko krutí játra recepty vepřové plátky kruti se zelenymi fazolky restovaná vepřová játra recepty kýta s játry a fazolí krůtí játra s fazolemi játra s fazolema veprove jatra s fazolemi veprove jatra s fazolkou šlehané fazole recept vepřová játra s fazolemi vepřové plátky s fazolkami kroupy s játry krutí plátek na fazolkách krůtí plátek na fazolích vepřové maso s krůtím veořové maso plněné krůtími játry

Zapomněl/a jsem heslo