Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
maris uvařila 27. 11. 2012 17:52 Vepřové závitky na zelí s paprikovým krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 27. 11. 2012 17:51 Vepřové závitky na zelí s paprikovým krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 27. 11. 2012 17:51 Vepřové závitky na zelí s paprikovým krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 27. 11. 2012 17:51 Vepřové závitky na zelí s paprikovým krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
10 foto Luxusní toustový chleba podle Josefa Maršálka: Použijte tvaroh, dodá nádhernou vláčnost, radí slavný cukrář
Jak si připravit slaný bramborový závin: Využijte listové nebo bramborové těsto a naplňte ho zásobami z lednice