Tři dokonalé knedlíky od šéfkuchaře Jana Punčocháře: Karlovarský, pajfálský a hrnkový připravíte z jednoho základu
KVÍZ: Poznáte jídlo už na začátku jeho přípravy? Vyzkoušejte své znalosti a dokažte si, že jste v kuchyni profík
rozmarynaH uvařila 17. 11. 2014 17:42 Vepřový perkelt se zelím (Székelygulyás) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rozmarynaH uvařila 17. 11. 2014 17:42 Vepřový perkelt se zelím (Székelygulyás) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Louis de Funès byl gurmán. Nepohrdl ale vepřovými ledvinkami nebo zelňačkou a sám si pěstoval bio zeleninu
Luxusní pečená kachna téměř bez práce: Šťavnaté maso, křupavá kůže a ohromení hosté. Osvědčený postup nikdy nezklame