uvařila 10. 6. 2009 13:08
té vody jen trošku...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 6. 2009 13:08
té vody jen trošku...
uvařila 10. 6. 2009 13:08
uvařila 10. 6. 2009 13:07
uvařila 10. 6. 2009 13:07
na patlání mám pomocnici
uvařila 10. 6. 2009 13:06
uvařila 10. 6. 2009 13:06
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Prázdninová specialita: Řecká rýžová polévka voní po citronu a kuřecím mase. Základem je obyčejný kuřecí vývar
Studentské jídlo před revolucí: Oběd v menze stával 2,60 Kčs, oblíbený byl i lančmít a na koleji frčely špagety s kečupem
Retro vaření s Kristinou: Upečte si laskonky jak z prvorepublikové cukrárny