Cesta za pastou: Reportáž z výrobny pálivé tuniské harissy, v níž ucítíte česnek i koření a jedna lžička vám nebude stačit
Punčové řezy: Oblíbený retro zákusek vyžaduje delší přípravu, ale podle postupu krok za krokem bude jako z cukrárny
Gabina_I uvařila 20. 12. 2009 14:45 Zapečená kolínka s uzeninou a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Gabina_I uvařila 20. 12. 2009 14:45 Zapečená kolínka s uzeninou a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Gabina_I uvařila 20. 12. 2009 14:45 Zapečená kolínka s uzeninou a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Gabina_I uvařila 20. 12. 2009 14:45 Zapečená kolínka s uzeninou a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kokosky krok za krokem: Na měkké a šťavnaté cukroví stačí jen pár ingrediencí, důležité je správně vyšlehat sníh z bílků