Cesta za pastou: Reportáž z výrobny pálivé tuniské harissy, v níž ucítíte česnek i koření a jedna lžička vám nebude stačit
Punčové řezy: Oblíbený retro zákusek vyžaduje delší přípravu, ale podle postupu krok za krokem bude jako z cukrárny
petram uvařila 21. 7. 2021 16:08 Zapečená quinoa s červenými fazolemi a kukuřicí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jídelní rozmary slavných: Mistr hororů Alfred Hitchcock měl fóbii z vajec, hosty děsil modrým jídlem a miloval tenhle slaný koláč
Slavný italský salám mortadela se hodí do salátu i těstovin. Připravíte z něj ale také jemnou pomazánku neboli pěnu!
Retro okénko: UHO neboli univerzální hnědá omáčka může být skvělým základem mnoha jídel. Podle tohoto receptu se povede každému