Jídelníček českých dělníků 19. století: Chleba ráno i v poledne, večer brambory na mnoho způsobů, jedli se vrabci a vrány
Plněné papriky podle Jana Punčocháře: Kombinace skvělého masa, božské omáčky a poctivého knedlíku nadchne každého
Učitelka hudby se zbláznila do kuchtění. Vytváří domácí zmrzliny a se svou kanapkou vyhrála i v soutěži Food blog roku
savlinka uvařila 11. 5. 2013 13:08 Zapečené brambory s mletým masem a se sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hella uvařila 30. 4. 2009 15:18 Zapečené brambory s mletým masem a se sýrem 0 0 Zobrazit detail Zapečené brambory s mletým masem a sýrem Okomentovat
Jedinečný špekáčkový sendvič podle Těhotnýho kuchaře: Netradiční pokrm, který svou chutí zahanbí všechny hot dogy
Jidáše: Tradiční velikonoční pečivo je vláčné a nadýchané, podává se potřené ingrediencí, která údajně brání hadímu uštknutí