Cesta za pastou: Reportáž z výrobny pálivé tuniské harissy, v níž ucítíte česnek i koření a jedna lžička vám nebude stačit
Punčové řezy: Oblíbený retro zákusek vyžaduje delší přípravu, ale podle postupu krok za krokem bude jako z cukrárny
tejaja uvařila 2. 5. 2018 12:42 Zapečené palačinky plněné chřestovým bešamelem a šunkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
zizala uvařila 1. 5. 2018 04:30 Zapečené palačinky plněné chřestovým bešamelem a šunkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Falešné listové těsto, které zvládne každý. Je levnější, krásně lístkuje a chutná skoro jako originál
Retro okénko: Jak se pila káva za socialismu? Českého „turka“ z kávové směsi Standard za 8 Kčs měli rádi skoro všichni