Jak zpracovat nadúrodu chilli papriček? Pálivá omáčka harissa potřebuje jen pár surovin a skvěle ochutí maso i polévku
Vynikající domácí kečup obsahuje nejen rajčata, ale i jablka, chutná nasládle a voní hřebíčkem a sladkou paprikou
terezicka1 uvařila 8. 5. 2015 12:57 Zapečené rybí filety pod bramborovou peřinou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
5 foto Zlatá labuť u sporáku: Palačinky se slaninou a špenátem byly oblíbeným jídlem Karla Čapka, ten měl rád i koprovku a nebránil se slivovici
Kuřecí řízky z horkovzdušné fritézy chutnají perfektně: Křupavost zaručí vylepšený trojobal, křehkost jogurt
Portugalská treska Bacalhau: Ryba, kterou touží na cestách ochutnat téměř každý. Takhle snadno si ji připravíte i doma