Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
kucerova45 uvařila 24. 8. 2014 10:29 Zapečené těstoviny s masem a cuketou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
kucerova45 uvařila 24. 8. 2014 10:29 Zapečené těstoviny s masem a cuketou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak udělat z rajské omáčky polévku? Trochu ji naředit vhodným vývarem a pomocí bylinek podpořit její přirozenou chuť