Znáte vejmrdu? Pikantní a nasládlé spojení křenu a jablek dodá klobáskám, uzenému i grilovanému masu ten správný říz
Extra rychlé lívance bez kynutí: Nadýchané jako obláček sladce voní a hotové jsou dřív, než ostatní vstanou
Anna Kocikova uvařila 17. 11. 2017 14:31 Závin s jablečno-tvarůžkovou náplní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 17. 11. 2017 14:31 Závin s jablečno-tvarůžkovou náplní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro okénko: Hermelín stával v minulosti jen 3 Kčs. Na slavném sýru s bílou plísní na povrchu si pochutnáváme již téměř 80 let
4 foto Královské chutě: Karel IV. měl rád dušené veverky a kaše s medem. Jídlo si nabíral speciálním způsobem