Rychlý švestkový koláč s mákem a drobenkou je šťavnatý a křupavý. Hotový je do půl hodiny a vydrží dlouho vláčný
Kleopatřin jídelníček od čočky po jehněčí: Co se jedlo v Ptolemaiovském Egyptě a co si dopřávala královna
Hřiby, křemenáče, kozáky, lišky, smrže či bedly se perfektní hodí na sušení. Podle těchto pravidel vydrží až do příští sezony
varilamyskakasicku uvařila 21. 10. 2013 18:26 Závin se švestkovými povidly, brusinkami a ovocem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 21. 10. 2013 18:25 Závin se švestkovými povidly, brusinkami a ovocem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 21. 10. 2013 18:25 Závin se švestkovými povidly, brusinkami a ovocem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 21. 10. 2013 18:25 Závin se švestkovými povidly, brusinkami a ovocem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Na čem si pochutnával bájný Horymír? Maso se pomalu peklo v popelu, běžná byla kvašená zelenina a chleba s tvarohem
Pokrm maďarských pastevců šlambuc: Kotlíkový grenadýrmarš ze tří surovin voní slaninou a skvěle zasytí
Jídelní rozmary slavných: W. A. Mozart začínal den horkou čokoládou a miloval smažené játrové knedlíčky podle tohoto receptu