Šéfkuchař pražské restaurace Bruxx radí, jak na ty nejlepší hranolky: Zásadní je krátké předvaření a dvojí smažení, říká
Největšími nepřáteli jahod jsou sucho, plíseň a slimáci. Správnou péčí a osvědčenými tipy lze hrozbám předejít
mika59 uvařila 5. 4. 2015 16:55 Závin z bramborového těsta na slano i na sladko 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 5. 4. 2015 16:52 Závin z bramborového těsta na slano i na sladko 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 5. 4. 2015 16:52 Závin z bramborového těsta na slano i na sladko 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 5. 4. 2015 16:52 Závin z bramborového těsta na slano i na sladko 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Co se jedlo na svatbě královny Viktorie? Jehněčí kotlety s lanýžovou omáčkou nebo ryba s omáčkou z humra i pečené sluky