Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
mika59 uvařila 5. 4. 2015 16:55 Závin z bramborového těsta na slano i na sladko 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 5. 4. 2015 16:52 Závin z bramborového těsta na slano i na sladko 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 5. 4. 2015 16:52 Závin z bramborového těsta na slano i na sladko 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 5. 4. 2015 16:52 Závin z bramborového těsta na slano i na sladko 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
10 foto Pohlreichův souboj restaurací: Dokonalý mrkvový tatarák, navoněná bída i upatlaný talíř. Souboj v zážitkových restauracích byl zážitek!
Krkovička pečená ve šlehačce s nivovou peřinkou: Šťavnatému a dokonale měkkému masíčku dodají olivy středomořský šmrnc