Vyzkoušejte mokré řízky: Šťavnaté maso voní česnekem a paprikou a doplňuje ho silná šťáva. Příprava je přitom snadná
Francouzské brambory: Pár běžně dostupných surovin, které doma často zbývají, snadno proměníte v lahodný oběd
Řízky smažené v dvojobalu: Vynechat jednu surovinu ze tří se někdy vyplatí a řízky jsou mnohem křupavější
spagetka uvařila 5. 1. 2015 12:55 Zelenina s vinnými pohankovými vločkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
spagetka uvařila 5. 1. 2015 12:54 Zelenina s vinnými pohankovými vločkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
spagetka uvařila 5. 1. 2015 12:54 Zelenina s vinnými pohankovými vločkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
spagetka uvařila 5. 1. 2015 12:54 Zelenina s vinnými pohankovými vločkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Listové těsto jako ideální surovina: Hodí se k přípravě lahodných a křupavých závinů či koláčů i skvělých minipizz