Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Marie Svarcova uvařila 25. 1. 2017 10:57 Zelná polévka z hlávkového zelí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 25. 1. 2017 10:57 Zelná polévka z hlávkového zelí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 25. 1. 2017 10:57 Zelná polévka z hlávkového zelí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 25. 1. 2017 10:57 Zelná polévka z hlávkového zelí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Cukrář Josef Maršálek radí: Kolik droždí použít na kilo mouky? Snadné pravidlo se dobře pamatuje, ale pozor na tyto chyby