Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Jaký špenát můžeme vysazovat v létě? Aby zůstal křehký a šťavnatý, je třeba vybrat správnou odrůdu a věnovat trochu času péči
Nenáročná svíčková i pro začátečníky: Zkraťte si čas přípravy hotovou mraženou zeleninou a další osvědčené vychytávky
Marie Svarcova uvařila 25. 1. 2017 10:57 Zelná polévka z hlávkového zelí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 25. 1. 2017 10:57 Zelná polévka z hlávkového zelí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 25. 1. 2017 10:57 Zelná polévka z hlávkového zelí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 25. 1. 2017 10:57 Zelná polévka z hlávkového zelí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na šťavnaté řízky z bedel: Nejlepší jsou smažené na sádle, důležité je použít do trojobalu tu správnou mouku
Pečeme s Ivou: Hruščák, koláč s hruškovými povidly a s tvarohovou náplní, pekly už kdysi dávno naše prababičky