Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
Pět znamení horoskopu, která tloustnou i po vodě: Býkům prospěje vyměnit pochoutky za mrkev, Váhy ať vsadí na přerušovaný půst
Video Souboj na talíři live: Na gastro show v Praze ochutnáte grilovaný morek s tatarákem i krém z říčních raků
Paprikové pikantní ragú se šťavnatým hovězím masem Recept ještě nebyl hodnocen 4,4 varilamyskakasicku 25 min