Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
JanaDorazinova uvařila 31. 5. 2013 11:57 Rump steak v bylinkách 0 0 vyndáme a dokud z masa uniká pára necháme jej tak.. Okomentovat
5 foto Sezona burčáku začíná! Před 20 lety stál litr 44 Kč, dnes za něj dáte skoro stovku, ale oproti loňsku nezdražil
Sedm jídel Harryho Pottera, která můžete mít také: Máslové pivo, dýňový koláč nebo anglickou snídani si zamilujete