Rump steak v bylinkách
Recept ještě nebyl hodnocenRump steak je opravdu velmi libové a šťavnaté hovězí maso, které tepelně připravujeme jen krátce. Spojení s bylinkami, jako je rozmarýn a tymián, k masu dokonale ladí.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 422 kJ / 101 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 1,30 g |
– nasycené | 0,58 g |
– nenasycené | 0,59 g |
–– mononenasycené | 0,54 g |
–– polynenasycené | 0,05 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 47 mg |
Sodík | 47 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Rump steak je opravdu velmi libové a šťavnaté hovězí maso, které tepelně připravujeme jen krátce. Spojení s bylinkami, jako je rozmarýn a tymián, k masu dokonale ladí.…
Maso nakrájíme na plátky, z obou stran osolíme, opepříme, z jedné strany pomažeme jemnou vrstvou hořčice. Na teflonové pánvi rozpálíme máslo, maso na něj položíme…
Steak minimálně hodinu před pečením vyjmeme z lednice, aby získal pokojovou teplotu. Potřeme z obou stran lehce olejem, opepříme a posypeme hojně nasekanými bylinkami…
Steaky potřeme olejem, 10 až 15 minut necháme odpočinout, pak pečeme asi 5 min z každé strany. Opečené maso osolíme opepříme. Salát z rukoly, rajčat a cibule zakapeme…
Jako první jsem připravila omáčku. Ananas jsem nakrájela na kostičky a rozmixovala v mixéru do hladka. Potom jsem ho přendala do kastrůlku společně s citronovou šťávou,…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 24. 4. 2024 09:13
Už jste pili redespresso? Vypadá to jako káva, ale není to káva. A ani čaj
Reportáž ze Salabky: Tatarák s fermentovaným česnekem a pravým zlatem, dvě mini porce za 1800 Kč a šéfova dokonalá blamáž na konci
Andrea, Dagmar, Karmen... Vyberte si ty nejlepší odrůdy jahod. Jak se v nich vyznat?