Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Polévky v 19. století pomáhaly léčit choleru, oblíbený byl oukrop nebo bramboračka, na nohy stavěla silná polévka podle Rettigové
Domácí nakládaná sušená rajčata: Zeleninová delikatesa se středomořským nádechem dodá šmrnc těstovinám i kuřeti
Netradiční zavářky a vložky do polévek: Zkusili jste kapří knedlíčky, masový puding nebo bylinkové kapání?
Pikantní zapečené brambory se zelím, klobásou a žirovnickým - balkánským sýrem Recept ještě nebyl hodnocen 4,5 varilamyskakasicku 70 min
Taštičky s tvarohem nebo jablky a meruňkovým džemem Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Marie Svarcova 35 min