Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
Pozor na občerstvení v letadle: Rizikové jsou saláty, alkohol i obyčejná káva, raději se vyhněte i ledu v nápojích
Jak založit kvas před pálením ovoce? Odbornice z pálenice doporučuje změřit cukernatost ovoce a odstranit stopky
Na jídle se dá hodně ušetřit. Kde koupíte 3 kila zeleniny za 25 Kč a jak získáte večeři z restaurace za pár korun?
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní Recept ještě nebyl hodnocen 4,5 dvevtroube 90 min