Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
drakamena uvařila 24. 5. 2023 11:38 Selská omeleta s hráškem 0 0 Omeleta s brambory, kukuřicí, salámem a cibulí Okomentovat
Lakto, ovo, flexi... Vyznáte se ve vegetariánských směrech? A na co ve stravě při vynechání masa nezapomenout?
Grilování levou zadní: Jak nejlépe grilovat kuřecí maso, abyste se neotrávili? Pozor na kleště i čisté talíře!
Česká vánoční kolekce: Za první republiky jednopatrová vyšla na 10 korun, v éře socialismu stála velká rodinná 96 Kčs