Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
Nikina uvařila 19. 5. 2013 17:04 Smetanové zapékané mističky s kozím sýrem a tymiánem 0 0 Okomentovat
7 foto Holka u plotny radí: Retro jablečný dort s pudinkem a piškoty nedá moc práce, ale chutná skvěle. Recept je jednoduchý
Ljutenica podle receptu bulharské babičky: Paprikovou delikatesu podobnou ajvaru oceníte k masu i jako pomazánku na pečivo