Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
7 foto Josef Maršálek upekl muffiny s třešněmi a šalvějí: Ta udělá velké divadlo, ale pozor si dejte na teplotu másla, radí cukrář
Nápoj London Fog nadchne milovníky čaje. Alternativa kávového latté krásně zahřeje i osvěží a voní vanilkou a bergamotem
Výborná fazolová polévka: Vařené brambory ji dokonale zahustí, klobáska skvěle navoní a smetana báječně zjemní