Fantastický mechový dort s kopřivami podle pekařky Hanky z Poděbrad: Je bez mouky i cukru, ale chutná božsky
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Měkká a křehká směs v křupavé krustě trojobalu je krásně šťavnatá a má výraznou chuť
Čatní z rebarbory: Pikantní sladkokyselý doplněk, který skvěle dochutí maso, sýry i sendviče. Příprava je snadná
MamlajdaD uvařila 27. 8. 2019 08:40 Strouhání do polévky vyrobené v sekáčku (čopru) 0 0 Hotové strouhání v sekáčku Okomentovat
Jak na závin kynutý pod vodou: Staročeský moučník má vláčné a nadýchané těsto, které můžeme libovolně naplnit
11 foto Cukrářka Iveta Fabešová se vrací na scénu: Ve Werichově vile peče i popcornové zákusky a vydává sváteční kuchařku plnou cukroví