Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
MamlajdaD uvařila 27. 8. 2019 08:40 Strouhání do polévky vyrobené v sekáčku (čopru) 0 0 Hotové strouhání v sekáčku Okomentovat
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
Zpestření všedního vaření: Tyhle 3 varianty bramborových muffinů musíte vyzkoušet, příprava je snadná, chuť božská
Začínáte pěstovat rajčata? Základní výbava vyjde zhruba na 400 Kč, potřeba jsou správné květináče, zemina i tyčky