Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
recepty73 uvařil 13. 5. 2021 05:25 Kachní prsa se smetanovou omáčkou s medvědím česnekem 0 0 Okomentovat
Irish stew aneb Guláš šmrncnutý Irskem: Voní česnekem, pivem a slaninou a s čerstvým chlebem chutná božsky
6 foto Slavné korunovační kuře z dob Alžběty II.: Tuhle lahůdku s kari a majonézou si královna dopřávala před 70 lety