Kachní prsa se smetanovou omáčkou s medvědím česnekem
Šťavnatým kachním prsům nejvíce sluší snadná minutková úprava. S kořením to nijak nepřeháníme, stačí pouze osolit a opepřit, jejich chuť tak krásně vynikne. Vše perfektně doplní smetanová omáčka s medvědím česnekem.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 848 kJ / 681 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,15 g |
Tuky | 68,00 g |
Vláknina | 2,50 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 69 mg |
Sůl | 0,23 g |
Sacharidy | 8,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 5. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachní prsa se smetanovou omáčkou s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3ZVA
Moje poznámka
Kachní prsa se smetanovou omáčkou s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3ZVA
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 13 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 21 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 23 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Báječný perník
Diviska87 před 8 minutami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
B.Anna před 12 minutami
Cukeťák II
radbastim před 2 hodinami
Sněhový rybízový koláč
upavla před 10 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 11 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 14 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 14 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 15 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 16 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 17 hodinami
Suroviny:
prsa kachní,
česnek mědvědí,
smetana ke šlehání,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (6)
...jj, záleží na hmotnosti
Aaale preci jen bych do postupu doplnila aspon orientacni dobu přípravy prsa. Podle foto bych tipla 6 minut kuzickou dolů a podle barvy a hmatu 5 minut po otočení. A šup do peřiny z alobalu.
Aale každé ňadro je jnak objemne