uvařila 3. 11. 2010 18:53
těsto
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 11. 2010 18:53
těsto
mouka hladká, cukr moučkový, vejce, máslo, med, rum, koření do perníku, kakao, soda jedlá, vejce, mléko, cukr moučkový, citron, bílek, tuk
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Slavné těstoviny carbonara jsou úžasně jemné a krémové díky omáčce ze žloutků. Ty se ovšem musejí přidat v pravou chvíli
Pečeme s Ivou: Vyzkoušejte kváskové langoše! Mají krajkově okatou střídu provoněnou listy medvědího česneku
Nakupování "za rohem"! Lidé se vrací do svých obchůdků v dosahu bydliště