Vyzkoušeli jste už malinové včelí úly? Příprava není o nic složitější než u klasiky, chuť je ovšem naprosto božská
Sezona pečených kaštanů je tu: S pár fígly je příprava snadná a vychutnáte si je horké, s pečeným kuřetem i v roládě
Tvarohová vánoční štóla: Jednodušší verze německé kynuté klasiky má výraznější chuť a vůni a vydrží déle vláčná
kudlova3 uvařila 5. 12. 2009 15:05 Těsto na pizzu II. 0 0 s kysanou smetanou zdobená prasátky ze sýru Okomentovat
Cuketovo-kokosový moučník s čokoládovou polevou: Vláčný dezert voní kokosem a kořením a zvládne ho i začátečník
Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás