Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota8 894 kJ / 2 126 kcal
Bílkoviny59,00 g
Tuky43,50 g
Vláknina16,50 g
Cholesterol0 mg
Sodík4 016 mg
Sůl10,00 g
Sacharidy366,32 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Těsto mám z http://domacipekarny.dama.cz/recepty.php

dělám jen tento recept je nejlepší

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

any11

22. 5. 2015 08:58

zkusi to dnes:-)

kudlova3

24. 1. 2015 01:21

Paní nebo slečno Tereza (neregistrovaný/á)
Každá trouba peče jinak, já mám plynovou a nedokážu vám říct na kolik stupňů, pač mi to neukazuje.upečení hlídám.
Jestli vám to pomůže, tak to je tento recept v odkazu:
Hezký večer domacipekarny.dama.cz/recept.php?r=3469

Tereza

23. 1. 2015 16:21

kudlova3:Tak mi prosím řekněte na kolik péct a jak dlouho :-)

kudlova3

31. 7. 2012 16:00

Jarousek::-)gratulejšn :-D:yes:

Jarousek

31. 7. 2012 11:21

Výborné těsto. Parádně vyšlo, je vláčné, nelepí se a i po upečení zůstává dlouho měkké. Není potřeba ani pekárny, ani moderní trouby, vykynulo postaru a upekl jsem všechny pizzy v obyčejné remosce. Výsledkem je opravdu milimetrová pizza, která se netrhá a drží pohromadě.

ambrozinka

19. 1. 2012 12:52

cathleen: No po těch patnácti minutách byla pořád úplně bílá - tedy ty okraje.. Ještě mě napadlo, že sem tam možná dala moc rajčat a pustily moc vody. S listovým těstem se mi to nestává, ale tady to asi vadí..možná.

cathleen

19. 1. 2012 12:39

ambrozinka: nevím, jak vysoké máš těsto a na něm náplň. Správná pizza má být tenounká a náplně tak akorát, aby nebyla suchá (nesmí být ani mokrá).
35 minut na 200°C je moc, určitě. Jak to poznáš, že (podle tebe) není hotová? Musí být měkounká, ona trochu ztuhne přitom, jak pak chládne....když je vypečená, po zchládnutí ztvrdne. Zkus ji upéct dva menší kousky, jeden po druhém a každý jinou, kratší dobu - sama uvidíš, jak se liší.
Na tuhle teplotu bych ji (odhadem) pekla max.15-20 min, i těch 20 si myslím, že je ažaž.

ambrozinka

19. 1. 2012 12:01

cathleen: Peču ji tak 35 minut na 200 :-O Ale dřív hotová nebyla, když jsem do ní píchala.. Mám ji teda píct kratší dobu na víc stupňů? Na kolik, jak dlouho a v jaké troubě ji pečete Vy? Děkuji.

cathleen

19. 1. 2012 11:48

ambrozinka: Jak dlouho ji pečeš? Mně to připadá, že ji hodně vypečeš a tím ztvrdne. Pizza by se měla péct pár minut.;-)

ambrozinka

19. 1. 2012 10:48

Tak nevím, asi mám levý ruce.. ale tohle těsto, ikdyž dodržuji přesně recept na gramy.. mám po uečení tvrdé jako brok a musím počkat tak hodinu, dvě, než změkne.. Peču většinou kolem 200 stupňů, ale nepomáhá ani péct na víc, či na míň, ani když sem zkusila přidat víc oleje, tak to nepomohlo.. Dělá mi to v plynové, normální i horkovzdušné troubě. Těsto dělám v pekárně, kde normálně hezky vykyne. Když pizzu vytáhnu je krásná, světle hnědá... ale tvrdá. Nevíte, čím to může být?
:-(

Barbora

21. 11. 2011 18:14

S tímto těstem mám výborné zkušenosti .Je výborné , nelepí se , nakyne . Opravdu můžu jedině doporučit :-)

Berry14

9. 6. 2011 11:38

Dobré těsto,nelepí a hlavně nakyne tak akorat :-)

eva

6. 7. 2010 01:28

NA PIZZE JE OKURKA NO TAK TO ZASNU ALE JINAK SUPER:-O

maris

5. 12. 2009 17:56

Co znamená 028 ?:-O

magdalenka

5. 12. 2009 17:13

Kvetka, skúšala si vyhľadávač?
http://www.toprecepty.cz/recept/1958-testo-na-pizz...

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nejlepsi testo na pizzu jak dlouho péct pizzu těsto na pizzu jak péct pizzu na kolik stupňů péct pizzu testo na pizu těsto na pizzu recept výborné těsto na pizzu na kolik pect pizzu vláčné těsto na pizzu pizza recept testo ma pizzu recept na pizza těsto pizza v remosce pizza margareta měkké těsto na pizzu recept na těsto na pizzu těsto na pizz na kolik stupňů se peče pizza pizza vysoké těsto

Suroviny: voda, olej olivový, sůl, mouka hladká, droždí sušené

TopRecepty.cz

Těsto na pizzu II.

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yoA6