Těsto na pizzu II.

kudlova3 Kuchařka: kudlova3

Pizzy 15 názorů

Suroviny

250 g vody
35 g olivového oleje (asi 7 lžic)
10 g soli( asi 2 lžičky)
500 g hladké mouky
1 lžička sušeného droždí
Nastavení pekárny: Program Těsto
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Těsto je vynikající, vláčné, krásně se válí. Vyválíme, dáme na vymazaný plech a ozdobíme dle svých chutí.

Poznámka

Těsto mám z http://domacipekarny.dama.cz/recepty.php

dělám jen tento recept je nejlepší

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 9 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Těsto na pizzu II.

  • any11 any11

    zkusi to dnes:-)

    Odpovědět

  • kudlova3 kudlova3(autorka receptu)

    Paní nebo slečno Tereza (neregistrovaný/á)
    Každá trouba peče jinak, já mám plynovou a nedokážu vám říct na kolik stupňů, pač mi to neukazuje.upečení hlídám.
    Jestli vám to pomůže, tak to je tento recept v odkazu:
    Hezký večer http://domacipekarny.dama.cz/recept.php?r=3469

    Odpovědět

  • Tereza Tereza(neregistrovaná)

    kudlova3:Tak mi prosím řekněte na kolik péct a jak dlouho :-)

    Odpovědět

  • kudlova3 kudlova3(autorka receptu)

    Jarousek::-)gratulejšn :-D:yes:

    Odpovědět

  • Jarousek Jarousek

    Výborné těsto. Parádně vyšlo, je vláčné, nelepí se a i po upečení zůstává dlouho měkké. Není potřeba ani pekárny, ani moderní trouby, vykynulo postaru a upekl jsem všechny pizzy v obyčejné remosce. Výsledkem je opravdu milimetrová pizza, která se netrhá a drží pohromadě.

    Odpovědět

  • ambrozinka ambrozinka

    cathleen: No po těch patnácti minutách byla pořád úplně bílá - tedy ty okraje.. Ještě mě napadlo, že sem tam možná dala moc rajčat a pustily moc vody. S listovým těstem se mi to nestává, ale tady to asi vadí..možná.

    Odpovědět

  • cathleen cathleen(moderátorka)

    ambrozinka: nevím, jak vysoké máš těsto a na něm náplň. Správná pizza má být tenounká a náplně tak akorát, aby nebyla suchá (nesmí být ani mokrá).
    35 minut na 200°C je moc, určitě. Jak to poznáš, že (podle tebe) není hotová? Musí být měkounká, ona trochu ztuhne přitom, jak pak chládne....když je vypečená, po zchládnutí ztvrdne. Zkus ji upéct dva menší kousky, jeden po druhém a každý jinou, kratší dobu - sama uvidíš, jak se liší.
    Na tuhle teplotu bych ji (odhadem) pekla max.15-20 min, i těch 20 si myslím, že je ažaž.

    Odpovědět

  • ambrozinka ambrozinka

    cathleen: Peču ji tak 35 minut na 200 :-O Ale dřív hotová nebyla, když jsem do ní píchala.. Mám ji teda píct kratší dobu na víc stupňů? Na kolik, jak dlouho a v jaké troubě ji pečete Vy? Děkuji.

    Odpovědět

  • cathleen cathleen(moderátorka)

    ambrozinka: Jak dlouho ji pečeš? Mně to připadá, že ji hodně vypečeš a tím ztvrdne. Pizza by se měla péct pár minut.;-)

    Odpovědět

  • ambrozinka ambrozinka

    Tak nevím, asi mám levý ruce.. ale tohle těsto, ikdyž dodržuji přesně recept na gramy.. mám po uečení tvrdé jako brok a musím počkat tak hodinu, dvě, než změkne.. Peču většinou kolem 200 stupňů, ale nepomáhá ani péct na víc, či na míň, ani když sem zkusila přidat víc oleje, tak to nepomohlo.. Dělá mi to v plynové, normální i horkovzdušné troubě. Těsto dělám v pekárně, kde normálně hezky vykyne. Když pizzu vytáhnu je krásná, světle hnědá... ale tvrdá. Nevíte, čím to může být?
    :-(

    Odpovědět

  • Barbora Barbora(neregistrovaná)

    S tímto těstem mám výborné zkušenosti .Je výborné , nelepí se , nakyne . Opravdu můžu jedině doporučit :-)

    Odpovědět

  • Berry14 Berry14

    Dobré těsto,nelepí a hlavně nakyne tak akorat :-)

    Odpovědět

  • eva eva(neregistrovaná)

    NA PIZZE JE OKURKA NO TAK TO ZASNU ALE JINAK SUPER:-O

    Odpovědět

  • maris maris

    Co znamená 028 ?:-O

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

Tématické fráze: nejlepsi testo na pizzu jak dlouho péct pizzu jak péct pizzu těsto na pizzu testo na pizu na kolik stupňů péct pizzu výborné těsto na pizzu na kolik pect pizzu vláčné těsto na pizzu těsto na pizzu recept testo ma pizzu pizza v remosce pizza margareta recept na pizza těsto měkké těsto na pizzu těsto na pizz pizza vysoké těsto nejlepší těsto na pizu nejlepší pizzové těsto recept na pizu

Zapomněl/a jsem heslo