Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Luxusní pečená kachna téměř bez práce: Šťavnaté maso, křupavá kůže a ohromení hosté. Osvědčený postup nikdy nezklame
Svatomartinské rohlíčky ze šlehačkového těsta: Nemusí kynout, jsou krásně jemné a báječně chutnají se všemi druhy náplní
varilamyskakasicku uvařila 3. 6. 2013 15:04 Tvarohová bábovka II. s mákem, kaštanovým krémem a ovocem 0 0 Okomentovat
Masopustní zvyky a pověry: Hojnost jídla přináší štěstí, vepřové dodá sílu a koblihy jsou symbolem blahobytu
Poslední rakouská císařovna Zita jedla račí ocásky s vinnou omáčkou, ale zřizovala jídelny pro chudé a sama zažila hlad