Kam a za kolik na husu v Praze? Těchto 7 restaurací nabízí parádní menu za zajímavé ceny, nebudete litovat
Tradiční polévka kaldoun ze zbytků pečené kachny: Zjemněná smetanou a voňavá po muškátovém oříšku chutná božsky
Anna Kocikova uvařila 16. 11. 2016 17:33 Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci 0 0 Okomentovat
Jak využít slupky z jablek: Připravíme z nich jablečný čaj, křupavé chipsy, jemné smoothie i fantastický kořeněný drink
6 foto Jak zužitkovat odřezky z kuřete? Připravit voňavé a křupavé kuřecí škvarky a sádlo zvládne i úplný začátečník
Jak vmíchat zakysanou smetanu do omáčky nebo polévky? Tento snadný fígl zajistí, že se vám už nikdy nesrazí