Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Anna Kocikova Anna Kocikova

Snadný

Doba přípravy 300 min Doba tepelné úpravy: 300 min

300 min (300 min tepelná úprava)

Suroviny

Porce: 4-5

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 594 kJ /
381 kcal
Bílkoviny2,66 g
Tuky9,42 g
Vláknina7,08 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 21 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy53,25 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do kameninové nádoby pomalého hrnce dáme pivo, rybíz, marmeládu, zázvor a česnek a vše vařečkou promícháme. Krok 2: Koleno opláchneme, přidáme do hrnce, přiklopíme poklicí, nastavíme II.stupeň a vaříme 5 hodin. Krok 3: Poté měkké koleno vytáhneme, vykostíme a naporcujeme. Krok 4: Šťávu z hrnce přelijeme do kastrůlku a prudkým varem zredukujeme na hustější omáčku, kterou zjemníme plátkem másla. Krok 5: Na přílohu se hodí bramborový knedlík nebo noky.

Zveřejněno 16. 11. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7Bly

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7Bly

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Pokud se jedná o uzené koleno , tak se klaním. A hlavně s domácím čerstvě vykopaným a nastrouhaným křenem.:yes: to nemá konkurenci !!!Opomenu to ostatní(ingredience).Toto mi stačí a je to báseň.Zkuste to někdy jen takto. Zdravím Vás.Milan P.:yes:

Milan P.: Děkuji:-K
Moje klasika-uvařirt v hrnci,jak jsme zvyklí-ale úplně na"srágorku"a pak s křenem hodovat:-QToto byl opravdu můj experiment a nikomu ho nenutím.Je zde XXL receptů z r.2008,které nikdo nekomentuje,nedává"palce"a v poslední době se zde přetrhla hráz a sype se jeden rcp za druhým...Mnohé kuchařky ani nemají tu potřebu,uvádět zdroj a perou recepty hlava-hlava...je mi na blití8-(

<3:yes:

mysulka: Děkuji:-8:-K

Všem velice děkuji:-*:-K

<3<3to bych si dala ted hned,moc pekna fotecka:-K:-K:-K:yes::yes

:yes::yes:;-)

Kolínko vypadá pěkně:-D:yes:

Vypadá to velmi jedle;-):yes:

Tématické fráze:
ovarové koleno v pomalém hrnci, uzené koleno s rybízovou omáčkou, vepřové koleno v pomalém hrnci, uzené koleno recept, vepřové koleno, uzené koleno z pomalého hrnce, pomalý hrnec vepřové koleno, uzené v pomalém hrnci, marmeláda v pomalém hrnci, marmeláda z mraženého rybízu, marmeláda z mraženého rybízu, vepřové koleno recepty, recept na vepřove koleno, uzene peprove koleno, recepty z uzeneho vepřového kolena, uzené koleno, recepty v pomalém hrnci, pomalu pečené uzené koleno s rybízem, uzené se zázvoru, pomaly hrnec uzeniny

Suroviny:
koleno vepřové uzené s kostí, pivo černé, rybíz červený, marmeláda rybízová, zázvor, česnek granulovaný, máslo

Přidat fotografie receptu