Krevety se valí na Česko. Dva týdny si je můžete užít v desítkách restaurací, zkuste třeba krevetový koktejl s whisky
Třešňová marmeláda bez chemie: Na sladkou a létem vonící dobrotu potřebujete jen tři ingredience, chuť je božská
aaadobromila uvařil 30. 10. 2012 10:07 Gnocchi po česku - se zelím a slaninou 0 0 Zobrazit detail důkaz :-) Okomentovat
aaadobromila uvařil 28. 10. 2012 09:15 Konfitovaná kachna s česnekem a tymiánem 0 0 Zobrazit detail Kachnička jako důkaz :-) Okomentovat
aaadobromila uvařil 28. 10. 2012 09:09 Karamelizované kysané zelí podle Oldy 0 0 Zobrazit detail Důkaz narychlo focený ,-) Okomentovat
11 foto Finalistka Peče celá země Tereza splnila cíl, za kterým do soutěže šla: Napsala detektivku, kde recepty hrají důležitou roli
Šéfkuchař a porotce MasterChefa Přemek Forejt v dětství miloval krupicovou kaši a tučné maso schovával pod stůl
Opilé třešně: Vypeckované třešně zasypané cukrem a zalité vodkou se musí dva týdny uležet, pak skvěle ochutí poháry i moučníky