uvařila 15. 6. 2010 16:06
krájím na malé kostky...v každé jedna jahoda...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 6. 2010 16:06
krájím na malé kostky...v každé jedna jahoda...
uvařila 15. 6. 2010 16:04
pro změnu s jahodami ..
uvařila 1. 6. 2010 13:52
nakonec jsem přidala cibulku a okurku ... máme krásně hustou a žluťoučkou tatarku
uvařila 1. 6. 2010 13:49
vytáhneme tyčku a vidíme jak se nám to podařilo :))
uvařila 1. 6. 2010 13:48
a je hotovo ...
uvařila 1. 6. 2010 13:47
pomalu táhneme směrem nahoru...
uvařila 1. 6. 2010 13:46
zapneme mixér ...
uvařila 1. 6. 2010 13:45
vložíme tyčku mixéru až na dno
uvařila 1. 6. 2010 13:44
všechny ingredience dáme do něčeho úzkého
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Úžasné francouzské věnečky Paris Brest voní lískovými oříšky. Proč se pečou ve tvaru kola?
Jak na přípravu skvělé vietnamské kávy s kondenzovaným mlékem: Baristka z pražské Sapy nabízí jednoduchý postup
Ostružinová povidla jsou krásně hustá, sladká i bez cukru, jen se musí delší dobu vařit. A při správném skladování vydrží několik let