Rolované knedlíky sirovi štruklji. Sladká slovinská specialita s tvarohem chutná jako od babičky, příprava je navíc snadná
Hovězí na smetaně dle starých hanáckých receptů: Marinujte ho dva dny a vařte pomalu, projeví se to na jedinečné chuti
Lemurka uvařila 17. 1. 2021 11:53 Medailonky z vepřové panenky na slanině se smetanovým sosem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lemurka uvařila 3. 1. 2021 11:21 Palačinky ultratenké a nejlepší z nejlepších 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lemurka uvařila 3. 1. 2021 11:17 Palačinky ultratenké a nejlepší z nejlepších 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jablkový perník: Díky ovoci je dokonale vláčný a báječně šťavnatý, čokoládová poleva dodá punc svátečního dezertu
Středověcí Vikingové si dusili hovězí na víně, vařili pivo z řebříčku a pomocí cibulové polévky „diagnostikovali“ zranění