Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Chilli papricka uvařila 6. 10. 2012 17:08 Jogurtový makovník z nemletého máku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kosmetika ze spíže: Okurkové slupky na pleť, soda na vlasy a brambory na ruce. Co ještě využít z kuchyně?
15 foto Kašpárek v Hell's Kitchen klečel i ječel: Vaříte, abyste jídlo vyhodili, máte mě u zadku, vůbec nevnímáte, co říkám