Nejlepší jíška do guláše, aby byl hustý tak akorát, voní po oříškách a obě základní suroviny máte doma
Znáte utopený řízek? Netradiční způsob přípravy dává masu šťavnatost i perfektní měkkost. Přípravu zvládne každý
Cikánský řízek překvapí nevšední a jednoduchou přípravou. Chutná báječně, voní po paprice a krásně křupe
CRYPT uvařil 28. 1. 2025 15:56 Čočková polévka s klobásou a bramborami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
CRYPT uvařil 28. 1. 2025 15:56 Čočková polévka s klobásou a bramborami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
CRYPT uvařil 28. 1. 2025 15:56 Čočková polévka s klobásou a bramborami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Šťavnatý jahelník za pár korun: Dobrota podle receptu našich babiček voní skořicí a jablky a chutná božsky