Kam na kebab v Brně: V těchto podnicích si pochutnáte a za populární grilované maso zaplatíte kolem stovky
Zavařování podle zvěrokruhu: Víme, které znamení je expert na okurky, komu jdou marmelády a kdo má největší zásoby
Jakub Novak uvařil 4. 8. 2012 21:08 Grilovaná vepřová panenka s tymiánovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Tymiánová omáčka s Demi-glas Okomentovat
Jakub Novak uvařil 4. 8. 2012 21:02 Grilovaná vepřová panenka s tymiánovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jakub Novak uvařil 22. 7. 2012 00:34 Steak z Jihoamerického Striploinu s grilovanými žampiony plněnými zrajícím sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
9 foto Otestovali jsme indické restaurace v Praze: Za tři stovky jsme našli úžasné pokrmy i trochu nevýrazné chutě
13 foto Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta nám prozradil, jak dělá dokonalou žemlovku na plech. S tvarohem a rumem chutná božsky!