Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Moučník Porta Coeli královny Konstancie Uherské

Hodnocení receptu je 4,4 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

23. 10. 2016 09:15

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie6 835 kJ / 1 634 kcal
Bílkoviny24,71 g
Tuky79,83 g
Vláknina15,23 g
Cholesterol 213 mg
Sodík 223 mg
Sůl0,53 g
Sacharidy196,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podrobný popis včetně fotek najdete na webu

http://www.woman-today.cz/products/porta-coeli-kra...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

nanny

24. 10. 2016 17:50

woman: samozrejme si to zaslouzite.ponevadz jsem uz par roku nic tak krasneho spojeneho s historiji a dobrotou neidela;-)

woman woman

24. 10. 2016 17:27

nanny: Já si to nezasloužím.... ale moc moc děkuji, moc mne těší, že to chutná. Ani nevíte jak. A co se týče mého psaní, tak to je velká záliba, téměř nemoc. A myslím si, že dát k obyčejnému receptu trochu přidané hodnoty ve formě příběhu a protknout to informací a atmosférou, není na škodu, ale sem se to bohužel nevejde, tak raději na webu. Mějte krásný den. Doufám, že vyzkoušíte i Manon Lescaut, je to sladká hříšnice, takže jsem ochutnala jen velmi malinko, ale někdo se během dne postaral o to, že nám celá celičká zmizela.:-)

nanny

24. 10. 2016 15:38

<3Tak jsem vcera upekla obe dorticky,jak Visnovy sad ,tak i Porta Coeli a obe jsou prevyborne,Behem peceni jsem myslela na to co semsi precetla na vasem Webu a vypravela jsem to kamaradcenym detem od kud tyto sladke dobroty pochazi.Byli nadsene nejen z vypraveni,ale kdyz se pustili do dortiku,tak jsem myslela ze je sni oba.U techto receptu uz zustanu,protoze opravdu jsou vynikajici.:-K:-K:-K:-K:-K:yes::yes::yes::yes::yes:;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 10. 2016 15:38

Obávám se, že podle názvu bych tento skvost opravdu nenašla, ale je fakt úžasný! :yes:

woman woman

23. 10. 2016 15:04

hosta: Díky za upozornění, to mne ani nějak nenapadlo, tak to napravíme, protože už víme. Zdravím.

woman woman

23. 10. 2016 15:02

casino: Tak vegetoval v Předkláštěří? Tak to jste "krajan". Nu, dnes jsem tedy propad ovoce do moučníku řešila strouhaným kokosem.
http://www.woman-today.cz/products/manon-lescaut/

magdalenka magdalenka

23. 10. 2016 12:01

Tiež si myslím...v názve by mohlo byť aspoň slovo "moučník". Názov by mal aspoň trochu vyjadrovať, o čom to jedlo je. Ale to je môj názor, je to na tebe.

hosta hosta

23. 10. 2016 10:40

Máš moc hezké recepty, líbí se mi:yes:, jen se obávám, že podle sice vtipných a originálních názvů je nikdy nikdo v katalogu nenajde a to je škoda;-)

casino casino

23. 10. 2016 10:28

Jj, jako bedekr dobré... V Předklášteří jsem nějakou dobu vegetoval...:-)
Ta dortová mouka (viz fotečky) je zajímavá:yes: Obyčejně se škrob přidává až do každého těsta vzvlášť
***
Spodní plát na desce neobkresluji, ale (nejen) do koláčové formy uložím plát těsta a válečkem pak přes hranu formy odříznu přebytečné těsto:-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: královná moučníku,rercept

Suroviny: mouka, tuk hera, cukr moučkový, žloutek, sůl, kůra citronová, šťáva citronová, jablko, mrkev, ořechy vlašské, med, kůra citronová

TopRecepty.cz

Moučník Porta Coeli královny Konstancie Uherské

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xr3P