Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Moučník Porta Coeli královny Konstancie Uherské

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

23. 10. 2016 09:15

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie6 835 kJ / 1 634 kcal
Bílkoviny24,71 g
Tuky79,83 g
Vláknina15,23 g
Cholesterol 213 mg
Sodík 223 mg
Sůl0,53 g
Sacharidy196,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podrobný popis včetně fotek najdete na webu

http://www.woman-today.cz/products/porta-coeli-kra...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

nanny

24. 10. 2016 17:50

woman: samozrejme si to zaslouzite.ponevadz jsem uz par roku nic tak krasneho spojeneho s historiji a dobrotou neidela;-)

woman

24. 10. 2016 17:27

nanny: Já si to nezasloužím.... ale moc moc děkuji, moc mne těší, že to chutná. Ani nevíte jak. A co se týče mého psaní, tak to je velká záliba, téměř nemoc. A myslím si, že dát k obyčejnému receptu trochu přidané hodnoty ve formě příběhu a protknout to informací a atmosférou, není na škodu, ale sem se to bohužel nevejde, tak raději na webu. Mějte krásný den. Doufám, že vyzkoušíte i Manon Lescaut, je to sladká hříšnice, takže jsem ochutnala jen velmi malinko, ale někdo se během dne postaral o to, že nám celá celičká zmizela.:-)

nanny

24. 10. 2016 15:38

<3Tak jsem vcera upekla obe dorticky,jak Visnovy sad ,tak i Porta Coeli a obe jsou prevyborne,Behem peceni jsem myslela na to co semsi precetla na vasem Webu a vypravela jsem to kamaradcenym detem od kud tyto sladke dobroty pochazi.Byli nadsene nejen z vypraveni,ale kdyz se pustili do dortiku,tak jsem myslela ze je sni oba.U techto receptu uz zustanu,protoze opravdu jsou vynikajici.:-K:-K:-K:-K:-K:yes::yes::yes::yes::yes:;-)

JanaDorazinova

23. 10. 2016 15:38

Obávám se, že podle názvu bych tento skvost opravdu nenašla, ale je fakt úžasný! :yes:

woman

23. 10. 2016 15:04

hosta: Díky za upozornění, to mne ani nějak nenapadlo, tak to napravíme, protože už víme. Zdravím.

woman

23. 10. 2016 15:02

casino: Tak vegetoval v Předkláštěří? Tak to jste "krajan". Nu, dnes jsem tedy propad ovoce do moučníku řešila strouhaným kokosem.
http://www.woman-today.cz/products/manon-lescaut/

magdalenka

23. 10. 2016 12:01

Tiež si myslím...v názve by mohlo byť aspoň slovo "moučník". Názov by mal aspoň trochu vyjadrovať, o čom to jedlo je. Ale to je môj názor, je to na tebe.

hosta

23. 10. 2016 10:40

Máš moc hezké recepty, líbí se mi:yes:, jen se obávám, že podle sice vtipných a originálních názvů je nikdy nikdo v katalogu nenajde a to je škoda;-)

casino

23. 10. 2016 10:28

Jj, jako bedekr dobré... V Předklášteří jsem nějakou dobu vegetoval...:-)
Ta dortová mouka (viz fotečky) je zajímavá:yes: Obyčejně se škrob přidává až do každého těsta vzvlášť
***
Spodní plát na desce neobkresluji, ale (nejen) do koláčové formy uložím plát těsta a válečkem pak přes hranu formy odříznu přebytečné těsto:-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: královná moučníku,rercept

Suroviny: mouka, tuk hera, cukr moučkový, žloutek, sůl, kůra citronová, šťáva citronová, jablko, mrkev, ořechy vlašské, med, kůra citronová

TopRecepty.cz

Moučník Porta Coeli královny Konstancie Uherské

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xr3P