Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
janaska uvařila 5. 2. 2012 12:04 Úžasný tvarohový moučník ke kávě 0 0 Zobrazit detail tvarohový moučník ke kávě Okomentovat
Nepečené medovníkové kuličky jsou skvost mezi cukrovím: Za pár chvil máte připravenou dobrotu, po které se zapráší
Video VIDEO: Rybář Martin doporučuje na sváteční stůl amura nebo sumečka. Amur má chutnější maso, sumeček je bez kostí, říká