Ovar z vepřové plece s kostí: Poctivá česká klasika, která zahřeje i zasytí nejen na Silvestra. A přináší štěstí
Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
jitulela uvařil 11. 1. 2025 12:59 Odpalované těsto na ovocné knedlíky, trochu jiné 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
16 foto Kam za jídlem na Colours of Ostrava: Hitem je polská pizza za 280 korun, zklamáním za 98 Kč rohlík s kuřetem na paprice
Video Jak na kapří vnitřnosti? Jikry a mlíčí můžete nakládat i smažit, rybář Lacina ve videu prozrazuje své tipy