Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
KarolinaSpicarova uvařila 18. 10. 2020 06:38 Nadýchaný jablečný koláč 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
KarolinaSpicarova uvařila 18. 10. 2020 06:38 Nadýchaný jablečný koláč 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
KarolinaSpicarova uvařila 18. 10. 2020 06:38 Nadýchaný jablečný koláč 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Poctivá uzená polévka: Uzená vepřová žebra je třeba dostatečně dlouho vařit a nesolit, další rozměr chuti dodá zelenina
Lyonský salám a legendární Junior: Téměř stejná uzenina, jen jiné jméno. Vychutnat si ji můžete třeba ve vynikajícím salátu