Fantastický mechový dort s kopřivami podle cukrářky Hanky z Poděbrad: Je bez mouky i cukru, ale chutná božsky
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Měkká a křehká směs v křupavé krustě trojobalu je krásně šťavnatá a má výraznou chuť
Čatní z rebarbory: Pikantní sladkokyselý doplněk, který skvěle dochutí maso, sýry i sendviče. Příprava je snadná
Katty 21 uvařila 6. 6. 2019 18:54 Kašička neboli limonáda z květů černého bezu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Katty 21 uvařila 6. 6. 2019 18:54 Kašička neboli limonáda z květů černého bezu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Katty 21 uvařila 6. 6. 2019 18:54 Kašička neboli limonáda z květů černého bezu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Katty 21 uvařila 6. 6. 2019 18:54 Kašička neboli limonáda z květů černého bezu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Americké koblihy sloní uši: Velké kynuté placky jsou tenké a křupavé, voní skořicí, božsky chutnají a příprava není složitá