Pět jednoduchých buchet do 50 Kč: Perník, banánový chlebíček nebo limonádovou na plech si zamilujete. Hotové jsou raz dva
KVÍZ: Umíte vybrat správné suroviny do tradičního cukroví a připravit pracny, vosí úly či nepečené dobroty bez chyb?
Brněnský řízek překypuje bohatou vaječnou náplní: Vyvážená chuť i křupavý obal vás nadchnou. Příprava je snadná
Polévka štovíková brčálka: Regionální dobrota z Rokycanska voní muškátovým květem, báječně jemná je díky smetaně a vajíčku
11 foto Skvělé aprílové žertíky: Falešnými čoko vajíčky, sladkým volským okem nebo slanou colou napálíte koledníky
Jídelníček českých dělníků 19. století: Chleba ráno i v poledne, večer brambory na mnoho způsobů, jedli se vrabci a vrány